Portfolio

Identitat corporativa

La creació d’un logotip és la feina més complexe en el disseny gràfic, ha d’explicar moltes coses amb un simple impacte visual.

Disseny editorial

El disseny editorial és aquella branca del disseny gràfic dedicada al disseny, la maquetació i la composició de publicacions.

Imatge publicitària

El cartellisme és aquella especialitat de les arts gràfiques que consisteix en el disseny de cartells, perquè un cartell ha de comunicar de forma impactant.

Packaging & labeling

En el disseny gràfic entenem per packaging aquella idea, aquella creació, aquell look que aportem a l’envoltori d’un producte.

Il·lustració

Amb la il·lustració podem transmetre aquell caire que necessitem en certs projectes, il·lustracions personalitzades i amb estil propi.

Imatge aplicada

Quan parlem d’imatge aplicada ens referim al fet de treballar el disseny sobre suports publicitaris de diferents tipologies.

Fotografia

La fotografia és una branca més en el disseny gràfic, la qualitat de la mateixa fa millor els resultats del disseny del producte.

Disseny web

El disseny web és des de fa uns anys una de les disciplines obligades en la nostra professió, una disciplina que evoluciona de forma express.

Disseny multimèdia

El disseny interactiu o d’animació és una de les branques del disseny, podem narrar històries amb guions originals.

Disseny de guions

Com a creatius és part de la nostra feina, hem creat guions originals per a petites històries a les quals després donem forma sobre el suport que pertoqui.

Estampació

Una tècnica molt lligada al branding, treballem l’estampació directe sobre roba en transfer serigràfic o vinil de tall.

Merxandatge

Solucions en merxandatge de tot tipus, idees, suports originals, tot per a la bona aplicació de la identitat corporativa.