Nosaltres

L’equip és la clau per aconseguir resultats.

Parlo de nosaltres, perquè la clau de l’èxit rau en l’equip. Cap de nosaltres sol pot aconseguir els objectius que tots junts podem assolir. Envoltar-se d’un gran equip professional té la seva complexitat, el camí recorregut i l’experiència acumulada és el que et fa capaç d’escollir als millors “jugadors” per a cada posició. El disseny gràfic és una professió multidisciplinar que demana dels coneixements de cadascuna de les seves disciplines: il·lustració, fotografia, impressió, programació, retolació… a l’estudi som especialistes en disseny gràfic i com a director d’orquestra necessito els millors músics per a que la melodia soni a la perfecció. La melodia és el projecte i en qualsevol dels projectes que desenvolupem a l’estudi, la forma no és l’objectiu, la forma és el resultat d’un treball que pretén assolir un objectiu, l’objectiu que ens marquem amb el client i que passa per assolir la satisfacció d’ambdós costats buscan l’equilibri entre l’estètica i la funcionalitat, perquè el disseny ha de ser funcional per fer-nos la vida més fácil.

“L’empatia és la millor eina per construir un briefing perfecte, mirem de comprendre les necessitats del client i busquem l’equilibri per satisfer les nostres necessitats estètiques com a dissenyadors”.

David Font · CEO de d+font

L’equip

El talent guanya partits, l’equip guanya campionats.
Michael Jordan

El bon professional és aquell que no només ha de tenir talent i dominar la seva matèria, ha de reunir serietat, professionalitat, empatia i amabilitat, així és com ho veig i així és com m’envolto de bons professionals als que mostro la meva fidelitat.

David Font
David FontDirecció creativa i CEO
Col·legiat 487 pel Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya. Dissenyador gràfic especialista en disseny editorial, disseny de logotips, packaging i labeling.
Sergi Sabartés
Sergi SabartésIl·lustració i col·laborador en solucions creatives
Especialista en tot tipus d’estils d’il·lustració digital. Col·laborador des de Júper Detalls per aportar solucions creatives en gravats sobre suports originals.
David Llucià
David LluciàRetolació i impressió de gran format
Solucions d’impressió en gran format i en retolació de tot tipus de rètols i sistemes de senyalització.
Javier Guerrero (GM Cloud Design)
Javier Guerrero (GM Cloud Design)Programació i disseny web
Especialitzats en disseny web i e-commerce, posicionament web SEO, màrqueting digital SEM i gestió de xarxes socials.
Jordi Geli
Jordi GeliFotografia
Fotògraf especialitzat en fotografia de producte, interiorisme, alimentació, publicitat i reportatge.
Isabel Molina
Isabel MolinaAdministració
Gestió de control de comptabilitat i gestions administratives. Control logístic en estampació a Sumarreta.

L’equip és la clau per aconseguir resultats.