Editorial
El Nou
La revista del Baix Empordà
Client: El Nou, Guia del Baix Empordà
Any: 2014
Des del mes d'agost de 2014 ens fem càrrec del disseny i la maquetació de la revista El Nou. Una revista de 100 pàgines de format A5 i molt reconeguda a la comarca del Baix Empordà pel seu contingut d'especial interès per la població. Mensualment s'imprimeixen 10.000 exemplars que es reparteixen per tota la comarca.
X
Mson Bar Restaurante
¿Que vas a comer?
Client: MSON Bar Restaurante
Any: 2017
Realització de la maquetació i disseny de la carta del bar restaurant. La solució gràfica està recolzada per el recurs de la il·lustració i l'acabat final està resolt damunt un suport rígid de imitació de fusta que recull el caràcter del MSON.
X
Anxoves de l’Escala
Disseny de material corporatiu
Client: Anxoves de l'Escala
Any: 2010
Anxoves de l'Escala ens encarrega un folder (carpeta) i una col·lecció de 5 fitxes de producte. Coordinem tota la imatge i la corresponent sessió fotogràfica de producte per treure el millor resultat a un producte que així ho mereix. Carpeta molt sobria en imatge, elegant i basada en els colors corporatius de la marca. Acabats de qualitat (plastificat mat + reserva UVI) i desenvolupament del troquel. Disseny de les fitxes específiques de producte que recullen les característiques de cada línia: oli, salaó, hosteleria, Casa Bordas i sals.
X
Panini Books
Catàleg de producte
Client: Panini España, SA
Any: 2011
Disseny del catàleg de producte de Panini Books. Catàleg que recull centenars de referències amb fitxa tècnica de cada producte: fotografia, preu, característiques i codi de barres. Disseny molt ordenat per a l'ordre visual i la cerca de totes les referències. Acabats de qualitat per a la coberta amb reserva UVI.
X
Mobles Madueño
Mobles de disseny
Client: Mobles Madueño
Any: 2008
Mobles Madueño és una empresa que fabrica mobles de disseny i que està ubicada a Pineda de Mar. L'encàrrec consistia en el disseny d'un carpesà d'anelles i una sèrie de fitxes de producte que havia de tenir una finalitat del tot comercial. El projecte demanava màxima elegància en el disseny pel tipus de producte que venia. Carpesa d'anelles horitzontal amb acabats d'alta qualitat.
X
AENC
Còmic d'activitats i jocs
Client: Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya
Any: 2008
L'Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya ens encarrega un petit llibret en forma de còmic per presentar els seus productes d'una forma llaminera als més petits. Es tracta de crear un còmic il·lustrat i pensat per a un target molt determinat, nens d'entre 4 i 11 anys aproximadament. El llibret es reparteix a tots els socis de les Estacions Nàutiques per a que puguin repartir-lo entre els seus clients finals. El còmic dóna a conèixer les diferents activitats que es poden fer a les Estacions Nàutiques a través d'uns protagonistes ficticis i fa participar els més petits a través d'una sèrie de passatemps i jocs. Es presenta en uns estoig de PVC amb uns llapissos de colors.
X
Torroella – l’Estartit
Catàleg turístic
Client: Ajuntament de Torroella de Montgrí
Any: 2010
Disseny i maquetació del catàleg turístic de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Catàleg de 28 pàgines de format quadrat i que presenta un disseny diferent, informal i que pretén ser fàcilment llegit per l'usuari. Missatges curts a nivell de titular, textes no massa extensos, informació molt estudiada i fotografies grans per entrar a través de la imatge. Catàleg resolt en 6 models per a 6 idiomes diferents.
X
Magdalena Sureda
Selecció Gourmet de filets d'anxova
Client: Anxoves de l'Escala
Any: 2010
Anxoves de l'Escala ens encarrega el suport de presentació del seu nou producte Gourmet basat en la selecta elecció dels filets d'anxova i la seva cuidada presentació. Realitzem la sessió fotogràfica que capta la majestuositat del producte selecte. Al disseny li aportem característiques com el troquel especial i reserves UVI que magnifíquen la qualitat del producte. Un resultat gràfic corporatiu exclusiu per a la marca Magdalena Sureda.
X
Cantallops
Cançons de tradició oral
Client: Cantallops Acció Cultural
Any: 2012
L'Associació Cantallops Acció Cultural ens encarrega el disseny d'un llibret i una sèrie d'il·lustracions que han d'il·lustrar les diferents lletres de les cançons de tradició oral que recull el CD adjunt al llibret. El llibret i el CD recopilen un total de 16 cançons populars recollides per Eduard Toldrà i es presenten amb un disseny fresc i atractiu.
X
ImesAPI
Pintura i senyalització
Client: Imes Api
Any: 2008
ImesApi amb seu a Sant Adrià de Besòs, ens encarrega el disseny d'un tríptic corporatiu. El document ha de presentar el seu producte estrella: el sistema Hidroflow. Realitzem sessió fotogràfica i editem un video de demostració que s'incorpora en el CD-Rom que s'adjunta en el tríptic. Disseny elegant amb acabats d'alta qualitat: troquel, tinta especial (plata), plastificat mat i reserva UVI.
X
AENC
Catàleg corporatiu
Client: Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya
Any: 2009
Disseny del catàleg corporatiu de l'Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya. Catàleg de 20 pàgines que recull la fitxa tècnica de les diferents Estacions Nàutiques de Catalunya i la varietat de producte que ofereix cadascuna d'elles. Disseny preparat per a dos models agrupant els idiomes en funció de la necessitat del client.
X
Mas Solà
Restaurant
Client: Restaurants Mas Solà
Any: 2007
Un temps abans que el Mas Solà es restructurés a nivell d'empresa i deixés de ser només un restaurant per passar a ser un complex hoteler, per tant abans que renovéssim el seu logotip, ens encarrega un catàleg corporatiu on es mostren les seves instal·lacions i es detallen els diferents serveis que ofereix. Vam dissenyar la papereria bàsica i el catàleg corporatiu tot en una mateixa línia de disseny.
X
Plànol AENC
Tríptic + plànol desplegable
Client: Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya
Any: 2006
Disseny en aquest cas d'un tríptic corporatiu de butxaca que funciona com a contenidor d'un plànol desplegable on es mostra una infografia de Catalunya i que ubica les diferents Estacions Nàutiques. El tríptic presenta una taula gràfica de presentació de les diferents activitats que ofereix cadascuna de les Estacions.
X
Càmping Empordà
Llibret corporatiu
Client: Càmping l'Empordà
Any: 2011
Disseny del llibret de presentació de les instal·lacions i les normes i condicions del Càmping Empordà de l'Estartit. Disseny preparat per a la seva adaptació en diferents idiomes. Llibret de 24 pàgines i de format A5.
X
Parc Natural
Memòries
Client: Parc Natural d'El Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter
Any: 2007
Disseny, maquetació, infografies, gràfics i coordinació de dues memòries anuals per a l'Àrea Protegida de les Illes Medes. Dues àmplies memòries que recullen gràfiques, resultats i actuacions portades a terme en el transcurs de l'any.
X
El Rei del Mar
Diving Center
Client: El Rei del Mar Dive Center
Any: 2012
El centre d'immersió El Rei del Mar, ubicat dins l'Hotel Panorama, a l'Estartit, ens encarrega un tríptic corporatiu amb un suport de butxaca per adjuntar informació adicional. Fem confluir les dues identitats corporatives, la del centre i la de l'hotel, per explicar els serveis que hi trobarem.
X
Pals
Catàlegs turístics del municipi
Client: Ajuntament de Pals
Any: 2014
Disseny i maquetació d'aquesta col·lecció de tres catàlegs turístics per a l'Ajuntament de Pals. La solució proposada amb codis de colors, formes dinàmiques, textos gestuals i grans fotografies ens fan entrar en el paisatge natural, històric i social tan divers d'aquest municipi. Catàleg genèric resolt en 28 pàgines i sis idiomes dividits en dos models. Catalegs específics del "Nucli antic" i l'"Arròs" resolts en 8 pàgines i sis idiomes dividits en tres models.
X
Panini
Miscel·lania de productes Panini Books
Client: Panini España, SA
Any: 2011
Aquí presentem algunes de les diverses publicacions que hem realitzat per Panini Books. Moltes entorn a les píndoles animades del canal de televisió Clan, que tenien com a protagonistes els Clanners, uns personatges de formes extranyes i divertides amb curiositat pel mon dels humans. Panini ens encarrega la confecció del material difusor i d'entreteniment dels Clanners  ("Stick & Puzzle", "Stick & Stack", "Coloreja", "Books de presentació i contes dels quals creem els guions). Fem també material similar per a altres series animades com "Lazy Town", "Little Rosie"...
X
Schubertíada de Vilabertran
Programes del festival
Client: Joventuts Musicals de Figueres
Any: 2013
Joventuts Musicals de Figueres ens encarrega la maquetació d'onze llibrets per explicar la programació d'aquest festival d'estiu que es centra en la figura de Franz Schubert. El material gràfic tan colorista i de línies simples també recull biografies dels intèrprets i els "lieds" en alemany amb la seva corresponent traducció al català.
X
Pitch & Putt Gualta
Carta del restaurant A-Putt
Client: Golf Pitch & Putt Gualta
Any: 2014
El restaurant A-Putt del Pitch & Putt de Gualta ens encarrega la confecció d'una carta. Les premises: localització ràpida de l'ampli contingut, sis idiomes i facilitats per a la seva actualització. Solució: un quadern d'anelles de format A4 que mostra el contingut de manera ordenada amb atractives fotografies de producte i acabat amb un sistema de pestanyes separadores que, cromàticament, divideixen les diferents categories facilitant la recerca a l'usuari.
X
972 30 87 90606 23 44 24
info@dmesfont.cat
C/ dels Valls, 25 1er-2a 17200 Palafrugell (Girona)