Packaging & Labeling
Mas Parés
Foie Marí
Client: Mas Parés
Any: 2006
Mas Parés ens encarrega el disseny d'un packaging per a un nou producte que ha de presentar als Premis Innoval de la Fira Alimentària de Barcelona. Generem un disseny fresc i mediterrani per a el producte Foie Marino. El producte va rebre el premi Innoval a la mateixa fira i va ser presentat amb el packaging dissenyat. La presentació i el packaging també juguen un paper important en la puntuació final del producte.
X
Aromes sobre paper
Labeling per a paper perfumat
Client: D'Occ Catalonia
Any: 2008
Disseny de dues etiquetes per a paper perfumat de D'Occ Catalonia. Els aromes Verbena i Pomme d'Àmbar queden representats a través dels motius corresponents. Les etiquetes combinen amb els colors escollits per al paper que embolica el tub de cartró.
X
Mas Parés
Popellini de foie
Client: Mas Parés
Any: 2006
Disseny del packaging per al producte Popellini de foie de Mas Parés. El packaging es presentava a la Fira Alimentària de Barcelona l'any 2006. Pack elegant que combina el contrast de colors que es relacionen amb el seu sabor i les transparències del propi pack per mostrar el producte.
X
Sabó vegetal
Envoltori per a pastilles de sabó
Client: D'Occ Catalonia
Any: 2005
Disseny rústic per a l'envoltori de les pastilles de sabó natural de D'Occ Catalonia. El disseny pretén transmetre el to natural del producte a través d'un paper kraft natural que combina amb els colors que representen els diferents aromes.
X
Aromatik
Labeling per a línia Aromatik
Client: Estratègic Franchising
Any: 2007
Disseny de diferents etiquetes per a diferents productes de la línia Aromatik d'Estratègic. Disseny d'una línia elegant que combina colors vius amb colors metalitzats per a diferents línies de cosmètica: massatge, eau de toilette, spa, Aloe vera o vinoteràpia entre d'altres.
X
Agenda de Torroella
Expositor
Client: Ajuntament de Torroella
Any: 2008
L'ajuntament ens encarrega un suport de sobre taula per contenir les agendes que ha de situar-se en diferents establiments del municipi. La nostra proposta és un petit expositor corporatiu d'acord amb l'agenda i amb tintes neutres (negre i plata) perquè es centri l'atenció en el cromatisme mensualment canviant d'aquesta publicació.
X
Records d’un instant
Labeling i packaging
Client: D'Occ Catalonia
Any: 2006
Disseny net i neutre per al packaging de la línia Records d'un instant de D'Occ Catalonia. El disseny vol mostrar una línia neta i pulcre, basada en el blanc com a color de fons i que combina amb l'etiqueta que aporta color a través de les fotografies que representen els diferents aromes.
X
La ruta de la seda
Packaging per a bossetes d'olor
Client: D'Occ Catalonia
Any: 2010
D'Occ Catalonia ens encarrega un packaging que ha de servir de contenidor per a unes bossetes d'olor de la línia La ruta de la seda. La petició del client és que el packaging en aquest cas aposti per una important taca de color a to amb la imatge de la pròpia línia.
X
Brindem pel bon gust
Labeling i packaging
Client: d+font
Any: 2009
Com cada any arriba el nadal, i el 2009 regalem a tots els nostres clients una ampolla de bon vi que porta logotipat al vidre el número 10503 on el 5 està diferenciat de la resta. A que correspon aquest número? És una participació de 5 euros per al número en qüestió de la loteria nacional. Packaging molt elegant i neutre que pretén que el contrast amb l'ampolla el faci més elegant. No va haver-hi sort.
X
Essències de viatge
Packaging i labeling
Client: D'Occ Catalonia
Any: 2011
En aquest cas D'Occ Catalonia ens encarrega el disseny d'un packaging i les etiquetes corresponents per a la seva línia de producte Essències de viatge. El disseny del packaging s'adapta a l'ampolla escollida pel client i les imatges de les etiquetes fan referència a l'aroma que representen.
X
Domuspack
Packaging per a carpeta original
Client: Domus Begur
Any: 2013
La immobiliària Domus de Begur ens encarrega una carpeta corporativa per a pressupostos i documents varis per als seus clients, però vol una carpeta o un document original, poc vist. Dissenyem un sobre de forma cilíndrica que recull la documentació fent un mig plec vertical en curva. Acabat en una cartulina del color corporatiu i resolt amb stamping plata.
X
972 30 87 90606 23 44 24
info@dmesfont.cat
C/ dels Valls, 25 1er-2a 17200 Palafrugell (Girona)