Imatge Aplicada
Cicles JK
Tancat temporalment
Client: Cicles JK
Any: 2010
La botiga de bicicletes i reparacions de Torroella de Montgrí, Cicles JK, tancava temporalment. Els podiem trobar, però, a Palafrugell. Necessitavem transmetre aquest missatge concret. Per a la nostra proposta vam utilitzar recursos gràfics que aportaven un aire informal a la comunicació però tota l'efectivitat a l'hora de transmetre el missatge.
X
Oficina de Turisme
L'Escala - Sant Martí d'Empúries
Client: Ajuntament de l'Escala
Any: 2010
L'Ajuntament de l'Escala ens fa l'encàrrec de la retolació de les seves oficines de Turisme. Els elements amb els que juguem són estrictement corporatius: el logotip turístic, la web, i el pictograma indicatiu d'informació. Els elements són tan senzills i reconeixibles que ens permetem jugar amb els tamanys i els enquadraments segons demani la superficie de vidre fragmentada de manera irregular.
X
Oficina l’Escala
Oficina temporal de Riells
Client: Ajuntament de l'Escala
Any: 2011
Aplicació en aquest cas de la imatge corporativa de Turisme de l'Escala en la retolació temporal d'una petita oficina situada a la platja de Riells. En aquest cas no només treballem amb vinils com a material de la retolació sinó que es produeix un rètol que ha de ser visible des de tota la platja.
X
Oficina de Turisme de l’Estartit
Retolació integral
Client: Ajuntament de Torroella de Montgrí
Any: 2009
L'oficina de Turisme de l'Estartit ens encarrega en aquest cas la retolació de la seva oficina i demana una sèrie de condicions per al projecte: per un costat la retolació de la façana principal, que ha de contemplar un sistema de fundes transparents per als aparadors per a la inserció de posters varis; per un altre costat la retolació de la façana posterior tenint en compte que el transit en el carrer corresponent és important, decidim aplicar-hi uns corporis i pintar la paret de color blau.
X
Sala Gran
Disseny de l'estand Tot Nuvis
Client: Restaurant Sala Gran
Any: 2005
Disseny, muntatge i producció de l'estand per al restaurant Sala Gran per a la seva presència a la fira Tot Nuvis de Girona. Espai de 18 m2 on el que pretenem és generar un espai elegant on a través de les fotografies es ven la imatge del restaurant i els seus serveis. Dissenyem una columna de 3 cubs de fusta apilonats de metre per metre amb l'objectiu de generar un impacte visual arràn de passadís i que ens permet donar 12 impactes visuals en molt poc espai.
X
Serenó fotògraf
Disseny i muntatge d'estand
Client: Serenó Fotògraf
Any: 2003
Disseny i muntatge per entrega "claus en mà" de l'estand de 18 m2 de Serenó Fotògraf de Torroella de Montgrí per a la fira Tot Nuvis de Girona de l'any 2003. Busquem un disseny elegant a través del negre i el taronja com a colors corporatius i generant un mostrador gran on poder atendre els clients per enssenyar-los els àlbums fotogràfics. Reproduïm un marquet de diapositiva a gran format que lliga la imatge de l'estand i la del tríptic corporatiu.
X
ESTRATÈGIC
Disseny estand Fira Intergift (Madrid)
Client: Estratègic Franchising
Any: 2010
Disseny, idea i muntatge integral de l'estand de 48 m2 per a Estratègic Franchising a la fira Intergift de Madrid Ifema. Dissenyem un espai modular a partir d'una estructura d'alumini que ens permet generar diferents i multiples zones d'exposició per a la quantitat de producte del nostre client. L'estructura modular es cobreix amb lones impreses i aplicades amb un sistema magnètic que ens permet dotar l'estand de l'elegància i l'exposició que demanava el briefing del projecte.
X
Estand Ajuntament Torroella
Disseny estand Fira de Sant Andreu
Client: Ajuntament de Torroella de Montgrí
Any: 2007
Disseny i muntatge claus en mà de l'estand per a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. En aquest cas, l'estand es dissenya per muntar-lo a la fira de Sant Andreu, i el briefing ens demana un disseny reaprofitable que permeti aprofitar l'estructura i canviar els plafons informatius d'un any per l'altre. Dissenyem una estructura de fusta apilable en forma de cubs que ens permet aplicar per l'interior els plafons informatius que podrem actualitzar en qualsevol moment. Estand amb sentit circular, obert a quatre vents.
X
Unisub
Retolació Mercedes Vito
Client: Unisub
Any: 2005
Disseny i retolació integral de la Mercedes Vito d'Unisub, empresa de serveis d'immersió a les Illes Medes. El client ens demana una retolació semi-integral amb imatge, vol fugir de la retolació habitual de vinil de tall. Dissenyem una imatge a partir de les fotografies que ens facilita el client i on destaca l'estrella de mar com a símbol atractiu per color i forma.
X
Val d’Aran
Disseny i retolació vehicle expositor
Client: Consorci de Tursime de la Val d'Aran
Any: 2008
El consorci de Turisme de la Val d'Aran ens encarrega el disseny per la retolació d'un vehicle expositor. L'objectiu és que el vehicle vengui bé el territori des del seu exterior quan està en ruta i que funcioni com a vehicle expositor per a fires i esdeveniments puntuals. Apliquem un disseny on la imatge del territori és la principal protagonista.
X
Net i polit
Disseny flota de vehicles de neteja
Client: Ajuntament de Torroella de Montgrí
Any: 2009
Disseny i retolació de la flota de vehicles de neteja de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Àmplia flota de vehicles, diferents models. Ens interessa generar un disseny que se'ns adapti bé a totes les superfícies i als diferents models. Creem l'eslògan Net i polit com a base de treball i un logo que ens permet treballar per colors segons el sector de neteja de cada vehicle. La imatge transmet pulcretat i permet a través dels seus símbols generar un joc visual molt interessant.
X
Xic’s Music
Disseny i muntatge integral estand
Client: Xic's Music
Any: 2006
Disseny i muntatge integral de l'estand de 18 m2 de Xic's Music Disco Mòbil per a la fira Tot Nuvis de Girona. Dissenyem un espai on es diferencien dos espais com demanava el briefing, un per a la música en viu d'en Joan Xicoira i un per a la disco mòbil d'en Jaume Xicoira. L'espai central el reservem per a una passarel·la decorativa que ens porta fins a la barra d'atenció al públic. Disseny fosc seguint la imatge corporativa i adequant-se al servei que ofereix el client.
X
972 30 87 90606 23 44 24
info@dmesfont.cat
C/ dels Valls, 25 1er-2a 17200 Palafrugell (Girona)