Il.lustració
Medaqua
I love Scuba Dive
Client: Medaqua
Any: 2013
Amb formes senzilles, dinàmiques i colors harmònics hem creat aquesta imatge de un nen i una nena divertits fent immersió a les Illes Medes enmig dels habitants marins. Medaqua ens fa l'encàrrec per a poder aplicar aquesta imatge a samarretes, tasses i altres productes promocionals del centre d'immersió.
X
Sorolls
Un conte per el sentit de la oïda
Client: Isabel Sabartés
Any: 2014
Colors plans aplicats a formes senzilles. Pocs elements que destaquen damunt el fons blanc per explicar amb poques paraules la història. Unes onomatopeies que prenen forma per expresar-se millor. En general, un conjunt cromàtic i de formes visualment atractiu per al nadó. Els acabats amb reserves UVI per a certs detalls de les il·lustracions aporten un toc més curiós.
X
En Mic i la Nit de Reis
Un conte nadalenc
Client: Joaquima Pellicer
Any: 2013
La Joaquima Pellicer ens va encarregar l'edició d'un conte propi. Ella ens va descriure els personatges de la manera més fidedigne que va poder i la nostra feina va passar per plasmar aquesta descripció i il·lustrar la història que la Joaquima ens va fer arribar. Disseny i il·lustració del conte.
X
La Retranca
20è aniversari
Client: La Retranca
Any: 2014
L'agrupació de joves "La Retranca" ens encarrega un dibuix per estampar en samarretes commemoratiu del seu 20è aniversari. Aquesta entitat està vinculada a la festa major de Cariñena així que demanen una il·lustració que evoqui festivitat. La solucio que aportem està resolta amb colors plans i conceptualment hi representem molta gent fent gresca, vestits tradicionals, botes de vi, braus... en l'entorn arquitectónic de la plaça on té lloc l'esdeveniment. De fons, el color vermell corporatiu de la samarreta destaca tots els elements.
X
Carta als Reis d’Orient
Estació Nàutica
Client: Estació Nàutica l'Estartit Illes Medes
Any: 2011
La il·lustració mostra els tres Reis d'Orient arribant a l'Estartit de manera original: fent windsurf, amb caiac i fent snorkel. L'Estació Nàutica és qui ens fa l'encàrrec i en aquesta presentació de la carta necessitem destacar alguns dels serveis d'esport nàutic que ofereix l'associació. L'estil de la il·lustració pretén cridar l'atenció dels petits amb uns colors vius i la representació d'uns personatges amables i divertits.
X
Vespabrava
Associació d'amics de la moto Vespa
Client: Emporvesp
Any: 2012
Vespabrava ens fa l'encàrrec del disseny d'una mascota per a la seva associació. Creem una vespa, animal del qual s'en deriva el concepte de la marca de motos, personificada amb un casc i conduint una moto. La il·lustració pretén tenir un caràcter simpàtic.
X
Jugar a Pitch & Putt
Llibre de regles i normes de conducta
Client: Unió Catalana de Pitch & Putt
Any: 2012
L'Associació Catalana de Pitch & Putt de Catalunya, amb seu a Barcelona, proposa un concurs d'il·lustració per definir l'estil de dibuix que els convé per explicar millor les normatives del pitch & putt en aquest llibret. El nostre estudi és declarat guanyador del concurs i així és com comencem un llarg procés de creació d'il·lustracions per el llibret, així com la maquetació d'aquest. L'estil de dibuix reuneix certa complexitat en l'aplicació del color i les formes de dibuix per fer-lo atractiu però al mateix temps reuneix la simplicitat i eficacia a l'hora de comunicar el concepte que es pretén a cada vinyeta gràfica.
X
Petits submarinistes
PSI Dive
Client: PSI Professional Dive Instructor
Any: 2010
PSI ens fa l'encàrrec. Aquest centre emisor de títols per a instructors i formador en aquesta disciplina necessita una publicitat que capti l'atenció dels més petits per així iniciar-los. Les nostres il·lustracions mostren el mon submarí de manera amable, hi mostrem la seguretat que significa auqesta pràctica quan es realitza de la ma d'un instructor i el plaer que significa estar en contacte amb el mon submarí.
X
Pirates i Corsaris
a les Illes Medes
Client: Estació Nàutica l'Estartit Illes Medes
Any: 2014
Les tres il·lustracions que mostrem són les principals (2008 - 2010 - 2014). Les intermitges han estat variacions d'aquestes per poder confeccionar-ne una col·lecció any rera any. El nostre punt de partida per a l'el·laboració del dibuix parteix del caràcter  infantil, desenfadat i còmic d'aquesta fira tan consolidada a l'Estartit. Uns pirates que no ens fan por, una mica sapastres, són sempre l'element principal, que tan els desafia un grup de nens com un gavià. Sempre amb el mar i les Medes com a escenari de fons.
X
972 30 87 90606 23 44 24
info@dmesfont.cat
C/ dels Valls, 25 1er-2a 17200 Palafrugell (Girona)